Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Útok zhora. Máriu (22) trafila labuť, rozbila jej hlavu
Zdielať na

Útok zhora. Máriu (22) trafila labuť, rozbila jej hlavu

BRATISLAVA / Poriadne kurióznu nehodu zažila 22-ročná študentka z Považskej Bystrice. Keď vystupovala z autobusu v bratislavskom študentskom mestečku Mlynská dolina, trafila ju padajúca labuť.

Mária smerovala na internát v Mlynskej doline. Keď vystupovala z autobusu, trafila ju labuť. Mladej študentke okamžite ľudia zavolali záchranku a bola prevezená do nemocnice na Kramároch.

"O 19:23 sme prijali hlásenie, že na mieste konečnej zástavky mala mladú ženu trafiť labuť. Na miesto bola vyslaná aj záchranka," povedal pre denník Nový Čas Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Labuť na ňu zaútočila zozadu

Mária mala odreniny nosa, čela a rúk. Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Petry Stano Maťašovskej žena uviedla, že spadla potom, ako ju zozadu atakovala labuť na autobusovej zastávke.

Podľa ornitológa Jozefa Chavka ide o raritu. "Zvyčajne narazia do bariér, ktoré predstavujú napríklad autá, náraz do človeka je veľmi raritný," uviedol pre Nový Čas Chavko. Labuť po "útoku" na Máriu zomrela.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/MAFRA/Petr Lemberk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy