Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
VIDEO. Už aj Jasná má svoj Harlem shake!
Zdielať na

VIDEO. Už aj Jasná má svoj Harlem shake!

JASNÁ / Internetový fenomén Harlem shake brázdi aj Slovensko. Najnovšie si ho zatancovala a nakrútila skupinka ľudí v najväčšom lyžiarskom stredisku Jasná v Nízkych Tatrách. A to nie na jednom mieste. Neobišli ani lanovku, ani zasnežený svah... Pozrite sa!

Harlem shake v Jasnej

Naše najväčšie lyžiarske stredisko Jasná milujú v zime aj v lete. Je situované po oboch stranách Chopku v geomorfologickom celku Nízke Tatry, v závere Demänovskej doliny a na chránenom území NAPANT-u.

Teraz sa pre internetových fanúšikov bude spájať aj s fenoménom internetu Harlem shakeom. Viete, o čo ide? O jednoduchú pieseň, ktorá sa stala inšpiráciou pre ľudí po celom svete, ktorí pre ňu vytvárajú klipy.

Do the Harlem shake!

Pozostávajú s tanečných pohybov jedinca uprostred akéhokoľvek prostredia, ktoré je k nemu ľahostajné. Keď ale zaznie signál "Do the Harlem shake", zrazu vám šialené tanečné kreácie predvádza desiatka ďalších. Pod vodou, v armáde, hasiči, študenti, psi...

A kto za to všetko môže? Chlapík s prezývkou Baauer - brooklynský producent a dídžej. Jeho Harlem shake sa dokonca udržal na prvom mieste amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100! A na internete vyvolal šialenstvo... Viac čítajte TU!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

YouTube.com

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy