Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Gašparovič otváral fitness centrum. Príde, keď ho pozvete
Zdielať na

Gašparovič otváral fitness centrum. Príde, keď ho pozvete

KOMÁRNO / Čo myslíte, kto by bol taký vhodný človek na slávnostné otvorenie nového, súkromného fitnesscentra? Nuž, mohol by to byť nejaký svalnatý fešák s radiátorom na bruchu, niekto, na kom sa už tie činky podpísali. Avšak úplne ideálne je zavolať si prezidenta a ministra. Nie je síce isté, či prídu, ale ak máte z olympiády nejaké drahé kovy, tak ich snáď prehovoríte. Presne tak, ako sa to podarilo bratom Riszdorferovcom. Ich nové športové centrum prišla otvoriť hlava štátu a minister školstva.

Príde veľmi rád

Na Slovensku asi ťažko nájdete súkromnú posilňovňu, ktorú by oficiálne otváral prezident alebo minister. Výnimkou sú od dnešného dňa naši olympionici. "Všade, kde ma pozvú, prídem veľmi rád. Štát nie vždy má takéto zariadenia, preto som rád a podporím každú súkromnú aktivitu," uviedol Ivan Gašparovič. 

"To nie len, ako to vy vnímate, že niečo súkromné a niečo je verejné, ja samozrejme hľadám to, čo je príkladné," tvrdí minister školstva Dušan Čaplovič. Prezident republiky okrem svojej účasti nové centrum podporil aj ako skvelý manažér a poradca. "Komárno má mestskú televíziu? Pár krát, keď ich sem pošle primátor...," myslí si Gašparovič. "Ale treba, aby to videli z celého Slovenska, tak by to malo fungovať," kontruje Čaplovič.

Gašparovič drží všetkým palce

Prezidentský výjazd i ministerská návšteva, na ktoré sa aj polícia pripravovala už od včera, sa v Komárne zdržala približne jeden a pol hodinku. "Kto chce, kto má na to, tak ten príde. Na druhej strane radšej budem podporovať aj takéto veci pre regióny, ako napríklad budovanie golfových ihrísk za jedno euro," tvrdí Čaplovič. "Všetkým , ktorí takéto aktivity majú a chcú ich realizovať, držím palce," uzatvára Čaplovič.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy