Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sneží. A juhozápad Slovenska má problém
Zdielať na

Sneží. A juhozápad Slovenska má problém

Hoci sneh prináša okrem iného radosť, cestári majú iný názor. Problém má aktuálne hlavne juhozápad Slovenska. Pre sneženie meškajú niektoré spoje verejnej dopravy. K opatrnosti vyzývajú aj policajti, za posledné dve hodiny na bratislavských cestách zaznamenali 14 škodových udalostí a jednu dopravnú nehodu.

Situácia sa bude komplikovať

V bratislavských uliciach nasnežilo, premávka mestskej hromadnej dopravy je pre sneženie nepravidelná. Problémy sú v kopcovitých terénoch a okrajových častiach Bratislavy, s meškaním treba počítať na linkách 41, 44, 35, 139 a 196. Informovala o tom hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Agáta Staneková. Ako dodala, situácia sa môže ešte skomplikovať, predpoveď počasia hlási v podvečer poľadovicu.

14 škôd a nehoda za pár hodín

Vodičov k opatrnosti na bratislavských cestách vyzývajú aj dopravní policajti. Pre husté sneženie na bratislavských cestách zaznamenali za posledné dve hodiny 14 škodových udalostí a jednu dopravnú nehodu. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca František Peczár. Polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby prispôsobili rýchlosť jazdy stavu ciest, keďže sa na nich tvorí súvislá vrstva snehu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy