Polojasno
21°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
GLOSA. Rok 2013 v znamení Fica, toto nás čaká...
Zdielať na

GLOSA. Rok 2013 v znamení Fica, toto nás čaká...

Začiatkom roka zverejňujú svoje predpovede seriózni odborníci, veštkyne či samozvaní odborníci. Tentokrát tak urobil aj reportér Peter Petrus. Prognóza je síce bez záruky, ale jedno je isté. Rok 2013 bude opäť v znamení Fica.

Fico za prezidenta?

Okrem toho, že rok 2013 bude patriť Robertovi Ficovi, bude to aj rok istôt. Mnohí ľudia budú naisto platiť vyššie dane, odvody či najrôznejšie úradné poplatky a isto pribudnú aj noví nezamestnaní. Slováci sú však rozumní, tak to poslušne pochopia. Robert Fico sa im za to poďakuje tým, že naznačí svoju kandidatúru na prezidenta.  

V republike možno budú aj dva či tri štrajky. Ale iba také čajové, aby sa nepovedalo, veď Slováci poriadne štrajkovať nevedia a proti ľavicovým vládam už vôbec nie.

Koncom roka budú krajské voľby. Keďže mnohí obyvatelia stále silno ľúbia stranu Smer a tzv. opozícia dlhodobo iba paberkuje a zosmiešňuje sa, minimálne siedmych, možno aj všetkých ôsmych, a ak by to šlo, aj deviatich županov získa Smer. Robert Fico na to povie, že od ľudí je to jasný signál, aby predsa len išiel robiť prezidenta.

Upáľme Bezáka! ...

V hlavách niektorých jedincov bude stále víriť myšlienka, že toho kacíra Bezáka by bolo najlepšie upáliť. Avšak potom im kalendár ukáže, že 16-te storočie sa už dávno pominulo, takže žiadne veľkolepé divadlo s horiacou hranicou asi neuvidíme.

Hlavnou športovou udalosťou budú pre Slovákov majstrovstvá sveta v hokeji - ak naši uspejú, davy ich budú vášnivo oslavovať, ak neuspejú, ten Čech Vůjtek a Chára si to zlíznu, samozrejme najviac od krčmových povaľačov, ktorí hokej v živote nehrali.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy