Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Začína éra dúhových detí. Nebude ich sprevádzať len šťastie
Zdielať na

Začína éra dúhových detí. Nebude ich sprevádzať len šťastie

Bábätkám, ktoré prišli na svet v novom roku, hovoríme "dúhove deti" a vraj im budú hviezdy priať. V roku 2013 však dostane každý to, čo si zaslúži. A čo si vo vienku priniesla prvá tohto ročná Slovenka, to už prezradí jasnovidka.

Krajšie zajtrajšky majú vo vienku všetci

"Keď ma manžel viezol, vravím, len aby som nerodila o polnoci," hovorí mamička malej Sašky. Saška z Rabče bude vždy výnimočná, narodila sa v prvú sekundu tohto roka. "Saška sa narodila sekundu po polnoci, zatiaľ je zdravá," povedala lekárka Margita Rusnáková.

V trstenskej pôrodnici, kde sa rodí na počet obyvateľov najviac detí na Slovensku, sa takéto prvenstvo stalo po niekoľkých rokoch. "Keď sa pozerám konkrétne na toto dieťatko, tam sa mi ukazujú najmä riešenia medziľudských vzťahov," povedala jasnovidka Lívia. Krajšie zajtrajšky vraj  majú vo vienku všetky tohtoročné prírastky.

Príliv dúhových detí vo februári

"Áno, budú šťastné, ale všetko je to len na 50 percent, pretože ľudia, ktorí sú v negatíve, tí si budú priťahovať aj negatívnejšie stránky veci," dodáva jasnovidka. To platí až od čínskeho nového roku. "Približne od februára začína príliv dúhových detičiek. Sú to naozaj takí inkarnovaní anjeli, čiže výnimočné bytosti," hovorí Lívia.

Číslo trinásť znamená podľa jasnovidky smrť, no aj znovuzrodenie, to však nepríde samo. Šťastene ale môžeme pomôcť. "Ponoriť sa hlboko do seba, aby sme vedeli, o čom to je. Ako náhle príde pochopenie, príde aj zmena," dodáva jasnovidka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články