Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Sexi telá alebo prevísajúce pupky? Slovenskí politici sa odhalili...
Zdielať na

Sexi telá alebo prevísajúce pupky? Slovenskí politici sa odhalili...

Politici sa v poslednom období snažia zaujať a tak nám dovolia vidieť ich aj v situáciách, keď na sebe majú len minimum oblečenia. Kto by ich však lepšie ohodnotil než nežnejšie pohlavie? Zatiaľ čo hviezdou v obnažovaní je jednoznačne Vladimír Putin, hanbiť by sa za svoje telá nemuseli ani slovenskí politici... Poďme sa na to pozrieť!

Brušká a biele telá

Ivan Mikloš v plavkách a s medveďom na hlave? Čudovali by ste sa, ale to boli jediné zahaľujúce kusy odevu, aké mal na sebe zrelý päťdesiatnik, drak zo slovenského parlamentu. A nemá sa vraj za čo hanbiť. Aspoň podľa nežnejšieho pohlavia.

Svoje telo pred dvomi rokmi ukázal svetu aj Daniel Lipšic a to vo chvíli, keď sa snažil obliecť do potápačského obleku. Tu už však dámy boli o niečo kritickejšie. "Chcelo by to trochu spevniť." "Asi aj trochu farby." "A hlavne to brucho..."

Ďalší (ne)sexi politici

Svoje sčasti obnažené telo nemá problém ukázať ani bežec Mikuláš Dzurinda či premiér Robert Fico. Hoci sú z väčšej časti zahalení, ľahko sa dá odhadnúť, aké telo sa pod oblečením ukrýva. Rovnako to bolo aj v prípade Richarda Sulíka a jeho supermanského prevleku. Obtiahnutého...

V zahraničí hviezdi na prvom mieste v obnažovaní ruský prezident Vladimír Putin. Polonahý sa nechal zvečniť počas rybačky. A ak by sme si to mali zosumarizovať... Podľa nežnejšieho pohlavia by na prvom mieste dopadol Robert Fico, hanbiť sa nemusí ani Ivan Mikloš a tretie miesto patrí čestne sexi Vladimirovi Putinovi...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy