Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Návrat Vladimíra Mečiara. Svoje spomienky chce vydať knižne
Zdielať na

Návrat Vladimíra Mečiara. Svoje spomienky chce vydať knižne

Vladimír Mečiar prehovoril. Po mesiacoch izolácie od verejného života agentúre TASR poskytol rozhovor, v ktorom sa rozrozprával o svojom živote po odchode z veľkej politiky. Chystá sa dokonca vydať pamäti, ktoré údajne ozrejmia historické udalosti pred a po rozpade Československa. Niektoré tajomstvá si však plánuje nechať pre seba až do úplného konca.

Z médií sa stiahol...

Keď Vladimír Mečiar v roku 2010 utrpel zdrvujúcu porážku, stiahol sa do úzadia. "Z médií som sa stiahol, nemá to význam. Na všetko, čo poviem, je tridsať protinázorov, síce hlúpych, ale je to kvantita. Takisto zvaľovanie zodpovednosti za chyby všetkých vlád na mňa, mi pripadá hlúpe, lebo ak nepoznáte príčinu, neodstránite následok," hovorí Vladimír Mečiar.

Čo všetko Mečiar ozrejmi?

V politickom dôchodku sa zjavne nenudí. Stal sa z neho spisovateľ. Nepíše však žiaden román, ale svoje pamäti. V tejto chvíli je však ťažké odhadnúť, čo všetko Mečiar ozrejmí. Či povie prečo vybuchol a zaútočil na reportéra TV JOJ alebo napíše tzv. Mečiarov kód na otvorenie Mečiarovho CD-čka s údajne zaujímavými údajmi o investoroch v skrachovaných nebankovkách.

"Niektoré časti sú publikovateľné okamžite, sú časti, ktoré budú publikované až po mne," tvrdí Mečiar. Vladimír Mečiar sa na spisovateľskú kariéru chystal už zrejme dlhšiu dobu. Svoje materiály poctivo schoval v kamarátovom senníku.

Téme sa venuje Samuel Migaľ. Spojte sa s ním cez facebook

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy