Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Michal zamuroval vlastný byt! Z číreho zúfalstva
Zdielať na

Michal zamuroval vlastný byt! Z číreho zúfalstva

To, čo urobil pán Michal z Humenného, naozaj stojí za to vidieť. Už osem mesiacov sa nemôže dostať do bytu, ktorý údajne vlastní. Keď bol dlhodobo v zahraničí, dostali sa k nemu podvodníci a stihli ho aj predať. Keď Michal zistil, že v jeho byte už dokonca aj niekto býva, rozhodol sa pre radikálny krok.

S bytom sa vraj kšeftovalo

Keď už nič nepomáhalo, Michal zobral tehly a maltu a vchodové dvere do svojho bytu zamuroval. Humenčan totiž žije už dlhší čas v zahraničí a patálie s bytom má už štyri roky. Vraj, keď nebol na Slovensku, s jeho bytom sa kšeftovalo hore-dole. Keď ale zistil, že sa mu tam dokonca niekto nasťahoval, praskli mu nervy.

"Pokiaľ tu nikto nebýval, nechal som to tak. Keď som však videl, že sa tu trikrát svietilo, išiel som si zabezpečiť svoj majetok," tvrdí údajne podvedený muž.

Na rade je teraz súd

"Toto by som vnímal skôr ako určitý zúfalý krok môjho klienta, ktorý sa takýmto spôsobom snaží demonštrovať to, že dosiahnuť svoje majetkové nároky je niekedy nie práve najjednoduchšie," tvrdí Michalov právnik Dušan Remeta.

Keď bolo dielo takmer dokončené, pán Michal zavolal políciu. Okrem bytu však tento muž nemôže spávať aj kvôli schránke. Niekto mu ju pravidelne poškodzuje, jeho pošta tak končí v cudzích rukách. O tom, či sa pán Michal jedného dňa dostane do svojho bytu rozhodne až Krajský súd v Prešove.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články