Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pochod v Partizánskom. Susedia protestovali proti susedom
Zdielať na

Pochod v Partizánskom. Susedia protestovali proti susedom

Stovky policajtov a viac než 3-tisíc ľudí. Tak to v sobotu popoludní vyzeralo v Partizánskom. Išlo o pochod za práva slušných ľudí. Miestnym už roky strpčujú život neprispôsobiví obyvatelia. Vyšli teda do ulíc. Pokojný protest takmer prerástol do hromadnej bitky.

V Partizánskom protestovalo v sobotu okolo 3000 ľudí. Takýmto spôsobom chceli upozorniť na problémy ktoré majú s neprispôsobivými obyvateľmi. Ako hovorili viacerí z nich, majú z nich totiž strach, a to aj z mladších vekových kategórii.

Hrozila hromadná bitka

Hoci pôvodne malo ísť o tichý pochod, po oficiálnom rozpustení akcie sa asi dvesto účastníkov oddelilo a zamierili na problémovú Nábrežnú ulicu. Práve tam totiž býva väčšina neprispôsobivých občanov. Tu však už na nich čakali policajní ťažkoodenci a kukláči, ktorí zahradili vchody na Komenského a Nábrežnú ulicu.

Mladý 22-ročný Prievidžan sa pokúsil preraziť policajnú ochranu, policajti ho však ihneď spacifikovali a naložili do policajného auta. Pravdepodobne mu uložia pokutu za priestupok proti verejnému poriadku. Rozvášnený dav adresoval policajtom slovné urážky, do problémovej časti Partizánskeho sa však nedostal.

Pochod pod dohľadom polície

Situáciu kontrolovali desiatky ťažkoodencov. Tí rozvášnené davy držali od seba. V putách skončil spomínaný protestujúci. Polícia situáciu monitorovala do neskorej noci

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy