Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nočný život v hlavnom meste. Na svoje si príde každý
Zdielať na

Nočný život v hlavnom meste. Na svoje si príde každý

Extrémne vysoké teploty ľudí cez deň utlmujú, no o to živšie dokážu stráviť večer! Letné terasy, koncerty pod holým nebom či festivaly. Toto všetko ponúka Bratislava.

Aj Škandinávci či Íri

Poniektorým teplé dni a noci prekážajú, iní si naopak takéto počasie užívajú. "Určite, že v lete láka byť dlhšie vonku a ja strašne rada sedím večer ešte na terase, alebo niekde v centre na kávičke," tvrdí moderátorka Novín Adriana Kmotríková.

Hlavné mesto i počas týchto dní praskalo vo švíkoch a zdá sa, že Slovensko sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou i pre zahraničných turistov. "Prichádzajúm turisti, či už sú  to Angličania, Íri, Škandinávci a nemecky hovoriace krajiny," ku ná hovorí manažér reštaurácie Martin Jurek.

Najlešie dievčatá, najlepšie mesto

Ľudia v takomto príjemne teplom počasí využívajú možnosť zdržiavať sa vonku. Terasy v centre, koncerty pod holým nebom, či festivaly sa preto toto leto môžu tešiť veľkej návštevnosti. Na nudu sa cez prázdniny nebude môcť sťažovať naozaj nikto. Zábavné programy, kiná vo voľnej prírode, či plážové diskotéky sú veľkým lákadlom. "Bol som teraz v Skalici, Záhorie žilo. Bratislava bude žiť taktisto," tvrdí spevák Majk Spirit. "Slovensko je najlepšie. Najlepšie ženy, najlepšie mesto," dodali dvaja turisti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy