Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bugár a vztýčený prostredník. Tu je dôkaz!
Zdielať na

Bugár a vztýčený prostredník. Tu je dôkaz!

Nováčika v poslaneckých radoch Alojza Hlinu (OĽaNO) rozzúril Béla Bugár. Šéf MOSTU-Híd mu vraj ukázal vulgárne gesto - vztýčený prostredník. Pustil sa preto do pátrania po dôkaze, ktorým má byť kamerový záznam.

Ja som starší pán...

Spor o prostredník spustilo zvolenie Daniela Végha. Nominant opozičného MOST-Híd sa totiž stal predsedom Dozornej rady Fondu národného majetku. To sa Hlinovi nepozdávalo a tak mal na Végha slovne zaútočil, čo Bugár nenechal len tak... "Len som mu povedal, že s tou nomináciou pána Végha to bolo zlé. Že to je brnkanie na nervy ľuďom a tá reakcia ma prekvapila," podotkol Hlina. 

K rozhovoru s Bugárom malo dôjsť v stredu popoludní v priestoroch parlamentných klubov. "Ja si naozaj vyprosujem, aby mi niekto ukazoval prostredník. Ja som už starší pán, naozaj si to vyprosujem," posťažoval sa novinárom Hlina. Od Bugára žiadal ospravedlnenie v pléne parlamentu. So svojou požiadavkou vstúpil do rozpravy o osude šéfky RTVS. Nehovoril však o verejnoprávnych médiách, ale o "vulgárnom geste".

Bugár: Má rád kameru

"Pán Bugár povedal, že mi to neukázal, avšak nevedel, že mal práve tú smolu, že mi to ukázal pod kamerou. Je to krásne vidno," sťažoval sa Hlina. K záznamu sa však napokon nedostal.

Líder MOST-Híd pripustil, že bránil Daniela Végha. Svojich ľudí si vraj urážať nenechá. Ani od Hlinu, ktorý bol známym občianskym aktivistom s dôrazným vystupovaním. "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Pán poslanec sa potreboval vidieť v médiách, kde sa dlho nevidel," podotkol Bugár.

Hlinov šéf a prostredník. Ok?

Paradoxné je, že Hlina je v parlamente vďaka lídrovi obyčajných Igorovi Matovičovi. A ten si na jeseň minulého roka pripísal na dlhý zoznam svojich excesov ďalší. Po facke v parlamente, ktorú mu uštedrila Anna Belousovová, či takmer bitke s Róbertom Kaliňákom, tiež vztýčený prostredník!

Nie však v súkromí poslaneckých klubov, ale priamo v rokovacej sále. A nezachytila ho bezpečnostná kamera, ale jeho správanie videli hostia na balkóne rokovacej sály. S vulgárnym gestom totiž vyrukoval priamo v pléne zákonodárneho zboru...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy