Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dojemný Dokyho (†33) pohreb. Plakali aj silní chlapi...
Zdielať na

Dojemný Dokyho (†33) pohreb. Plakali aj silní chlapi...

V obci Drienovec mal pohreb Ladislav Doky Tóth. Jeden z našich najlepších kickboxerov zomrel po brutálnom útoku troch mužov na miestnej diskotéke. Rozlúčka so športovcom dojala i silných chlapov.

Prišli najbližší aj športovci

S Dokym sa na jeho poslednej ceste prišlo rozlúčiť približne 600 ľudí, nechýbala rodina, priatelia ale i kickboxeri zo Slovenska i Maďarska. Rozlúčka trvala viac ako tri hodiny. Po posledných pohľadoch na kickboxera nasledovala zádušná omša v kostole.

Najťažšie niesla Dokyho poslednú cestu rodina, brat Štefan sa s ním nedokázal rozlúčiť. Vzdať úctu svojmu trénerovi prišli aj Dokyho zverenci. Stovky plačúcich ľudí budú na Dokyho spomínať navždy.

Na Lacovej poslednej ceste mu hrala pieseň, ktorú si paradoxne sám vybral. Smúti aj športový svet. Slovensko prišlo nezmyselnou smrťou o jedného znajlepších kickboxerov. Dokyho odkaz sa však bude šíriť naďalej, na jeho počesť po ňom pomenovali významný turnaj.

Trojicu mladíkov obvinili

Laca Tótha podľa polície zabili traja muži z Turne nad Bodvou, ktorí sú už aj obvinení. K bitke došlo na miestnej zábave v susednej dedine uplynulý víkend, no telo športovca sa našlo v priekope až na Veľkonočný pondelok.

Ladislav Tóth_kickboxer_smrť_pohreb_foto_aktuálne

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy