Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
ROZHOVOR: Kickboxera Ladislava Tótha (†33) dobili na smrť
Zdielať na

ROZHOVOR: Kickboxera Ladislava Tótha (†33) dobili na smrť

V obci Zádiel sa na miestnej diskotéke v noci zo soboty na nedeľu strhla bitka. Podľa informácií TV JOJ bol do nej zaplatený aj známy slovenský kickboxer Ladislav Tóth. Podľa všetkého ho zavraždili, jeho telo sa v pondelok našlo pri obci Dvorníky.

Do kickboxera sa pustil vyhadzovač

Tridsaťtriročný Ladislav bol údajne na diskotéke aj so svojím bratom a kamarátmi. Žiaden z nich sa podľa našich informácií biť nechcel. Celý konflikt mal vyvolať vyhadzovač, ktorý kickboxera nečakane začal biť do tváre.

Pridali sa aj ďalší dvaja muži. Dobili ho tak, že nebol schopný vstať a na zemi len chrčal. DJ ho spolu s ďalšími zavrel do miestnosti v kultúrnom dome, aby Tótha pred ďalšími prípadnými útokmi ochránil.

Útočníci sa k nemu ešte chceli dostať, no on im ušiel cez okno. Keď vykopli na miestnosti dvere, už tam nebol. Utekali za ním, potom však už nikto nevie, čo nasledovalo.

Viac svetla do prípadu by mohla vniesť výpoveď Ladislavovho brata, ktorého taktiež zbili. Ten si však veľa toho nepamätá. Isté je len to, že ho útočníci naložili do auta a niekam ho viezli. Stratil však vedomie.

Telo nebohého sa našlo až dnes

Telo Ladislava Tótha našli policajti v pondelok ráno pri obci Dvorníky. Zatiaľ nie je jasné, ako sa na miesto dostal a či zomrel následkom ťažkých poranení. Ďalšou z verzií je, že útočníci dobitého Ladislava vyhodili počas jazdy z auta.

Kriminalistickí policajti u zatknutých mužov našli aj oblečenie, ktoré na poslednú chvíľu chceli vyprať, aby zlikvidovali stopy. To sa im však nepodarilo. Muži zákona mokré veci vytiahli z pračiek a dali na expertízu. Tá by mala preukázať, že páchatelia kickboxera dobili na smrť.

Doky, ako Ladislava prezývali kamaráti, sa kickboxu venoval už 15 rokov. Minulý rok získal titul vicemajstra sveta  a stal sa i reprezentačným trénerom.

Ladislav Tóth_kickboxer_zomrel po bitke

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy