Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mŕtvi milenci v skrini. Polícia prehľadávala auto Sidónie (†22)
Zdielať na

Mŕtvi milenci v skrini. Polícia prehľadávala auto Sidónie (†22)

Už v stredu večer sme vás informovali o smrti mileneckého páru, ktorý našiel ich kamarát ukryté v skrini. Údajne boli obaja brutálne zavraždení, mali totiž podrezané hrdlá. Táto dvojnásobná vražda sa stala na žilinskom sídlisku Hliny. Mesto je otrasené, ľudia na sídlisku majú strach.

Stopy krvi v Sidóniinom aute?

Polícia celú noc prehľadávala Volkswagen Golf, ktorý patrí mŕtvej 22-ročnej žene. Kriminalisti a technik boli na mieste do rána, snímali tu odtlačky a zrejme hľadali stopy krvi. Auto bolo odparkované približne dvesto metrov od domu, kde našli mŕtve telá. 

Ulica pred panelákom, kde auto parkovalo, bola z oboch strán uzavretá, aby policajti mohli v pokoji zabezpečovať stopy. Športovo upravený golf patril práve Sidónii. Mladé dievča bývalo v Žiline v prenajatom byte len tri týždne.

Navštevoval ju mladý muž

Navštevoval ju mladý muž, ktorý mal mať španielske korene. "To dievča tam asi nebolo šťastné, tak som to videl," hovorí jeden zo susedov. K prípadu polícia zatiaľ veľa informácií neposkytla.

Pravdepodobne však ide o dvojnásobnú brutálnu vraždu. Kto však dievča zavraždil a aký mal motív, to zatiaľ nevie ani polícia.

Šíril sa zápach

Z bytu na štvrtom poschodí sa šíril zápach. Telá vraj boli ukryté v skrini a byt mal byť údajne uprataný. Mladú dvojicu niekto s najväčšou pravdepodobnosťou brutálne zavraždil.

Správa o smrti mladej ženy a jej priateľa poriadne vystrašila susedov. "Máme strach, nikdy sa tu nič takéto nestalo a dúfam, že ani už nikdy nestane," hovoria susedia. Mladú Martinčanku už dlhšiu dobu vraj nestretli, dievča bývalo v prenajatom byte len krátko.

Jeden zo susedov počul z jej prenajatého bytu vo štvrtok v noci zvláštne stony a buchot. Zrejme v túto noc mladý pár zomrel... Údajne mala Sidónia aj problémy s drogami. V Španielsku mala pracovať niekedy v minulosti...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy