Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi lyžiarky sa na svahu vyzliekli do bikín. A prišli tak aj voliť...
Zdielať na

Sexi lyžiarky sa na svahu vyzliekli do bikín. A prišli tak aj voliť...

Kto bol dnes v Jasnej, isto neľutoval... Nemyslíme však len lyžiarov či snowboardistov, ale aj náhodných okoloidúcich, milovníkov lyžiarskych barov. Vyzeralo to tu totiž ako pri mori - ženy aj muži odhodili teplé lyžiarske bundy a nohavice, a zostali len v spodnej bielizni či v plavkách! Aby toho nebolo málo, niektorí sa takto rozhodli dnešok aj odvoliť...

Teploty na nule a polonahé telá

Krásna zimno-letno-bikini nálada, však? Na svahoch to vyzeralo takmer ako na pláži, akurát miesto bieleho piesku tu bol čisto-biely sneh. A teploty samozrejme len okolo nuly. Mnohí v takýchto podmienkach spravili svoju premiérovú jazdu na snowboardoch či lyžiach len v bikinách.

O sexi telá pritom nebola núdza! "Toto je moja prvá skúsenosť a je to pekné." "Nás hreje mladosť!" "Nebojte sa, neochoriem." To sú reakcie odvážlivcov a otužilcov.

Agáta Hanychová zásadne nahá

Na svahu sa však objavili aj hviezdy nášho šoubiznisu. Napríklad Agáta Hanychová. Pred pár dňami v Nízkych tatrách fotila šteklivé fotografie na snehu. "Ja som v Tatrách zásadne nahá. Takže som rada, že som mohla mať aspoň dnes nohavičky a podprsenku," povedala s úsmevom.

Bizarná postava pred volebnou miestnosťou

Dámy sa však odvážili v tomto sporom odeve dokonca ísť voliť! Nuž a k volebnej miestnosti z lesa prišiel aj zrejme najbizarnejší volič na Slovensku. K urne sa však napokon nedostal...

Dolly Buster na snehu v lodičkách!

Zatiaľ na svah dorazila aj známa Dolly Buster. Topánky však neodhadla... A na jej nohách nezbadáte iné než lodičky... "Ja som vážne nevedela, že idem do snehu. Fakt som to nevedela... Aj tak neviem lyžovať, snowboardovať. Skôr si užívam dobré jedlo."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy