Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matovič vracia úder Ficovi: Pamätajú si ho v súvislosti s mladými dievčatami a alkoholom
Zdielať na

Matovič vracia úder Ficovi: Pamätajú si ho v súvislosti s mladými dievčatami a alkoholom

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Igor Matovič vracia úder Robertovi Ficovi. Na rokovania v Bruseli vraj chodil ako posledný, aby s nikým nemusel komunikovať a politickí lídri si ho pamätajú len v súvislosti s mladými dievčatami a alkoholom.

Igor Matovič sa v Bruseli na bývalého premiéra, dnes poslanca Roberta Fica podľa jeho slov pýtal. Na to, aké s ním mali skúsenosti. "Pán poslanec do plenárnej miestnosti, tak kde prebiehali rokovania, zo zásady vždy prišiel ako posledný... On prišiel vždy posledný, aby sa s nikým nemusel rozprávať. V momente, ako sa odhlásilo, že skončilo rokovanie, pán poslanec odišiel. S nikým sa nikdy nerozprával, ani nikto sa nebavil s ním. Vo všeobecnosti ho charakterizovali dvomi slovami, čo si pamätajú. A to bolo, že mladé dievčatá a alkohol," uviedol Igor Matovič vo štvrtok ráno. 

Robert Fico po tom, ako sa skončil bruselský summit uviedol, že si volal s niekoľkými predstaviteľmi krajín a že o Matovičovi nehovorili veľmi pekne. Podľa Fica tam chodil po kútoch a s nikým nerokoval. 

Úroveň zastupovania záujmov Slovenska na samite lídrov EÚ sa podľa predsedu Smeru-SD Roberta Fica výrazne znížila. "Všetci sa ma pýtajú: preboha, to čo za šaša ste sem poslali? Nevie žiadny jazyk, chodí tu po kútoch, fotí sa s policajtmi, nič nevybavuje, do ničoho sa nestará. Nerozumieme, ako sa takto mohla znížiť úroveň zastupovania záujmov Slovenskej republiky na tak významnom samite, ktorý sa týka peňazí. A keď ide o peniaze, ide o veľa," povedal na utorkovej tlačovej konferencii Fico. Dojem, ktorý Matovič zanechal v Bruseli, je podľa Fica čistá katastrofa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy