Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bugár: Budeme hlasovať za otvorenie mimoriadnej schôdze na odvolanie Martina Glváča
Zdielať na

Bugár: Budeme hlasovať za otvorenie mimoriadnej schôdze na odvolanie Martina Glváča

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / V utorok dopoludnia sa Béla Bugár stretol s Martinom Glváčom. Toho zaujímal postoj poslaneckého klubu Mostu-Híd k jeho údajnej komunikácii s Kočnerom a rovnako aj k ďalšej mimoriadnej schôdzi na jeho odvolanie. Hoci Bugár už od stredy minulého týždňa tvrdí že ďalšiu mimoriadnu schôdzu o odvolávaní Glváča podporia, Glváča vyrušili tieto slová z úst podpredsedu Mostu Ábela Ravasza.

"Tým, že sme neotvorili hlasovaním schôdzu, sme mu dali ďalšie dni na to, aby sa sám mohol rozhodnúť. Musí ale vedieť to, že keď príde ďalší návrh na jeho odvolanie, klub sa už rozhodne inak. Bude hlasovať za otvorenie schôdze a predpokladám, ale ešte sme túto vec neprerokovali na klube, bude hlasovať aj za odvolanie," uviedol Béla Bugár 

"Nebolo to nejaké negatívne. Dá sa povedať, že podpredseda národnej rady s podpredsedom národnej rady," odpovedal Béla Bugár na otázku TV JOJ, či stretnutie medzi nim a Martinom Glváčom bolo priateľské. 

Glváč podľa Bugára chcel na stretnutí zistiť, aké je stanovisko Mostu-Híd. 

Bugár sa v rozhovore zastal aj podpredsedu strany Most-Híd Ábela Ravasza. Toho Glváč vo svojom statuse na facebooku nazval neznámym úradníkom. "Náš splnomocnenec vlády, ktorý mimochodom nie je neznámy úradník, je najúspešnejší splnomocnenec vlády pre rómske menšiny," uviedol Bugár. 

Glváč sa stále môže tešiť z podpory Roberta Fica:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy