Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Premiér Robert Fico musí lietať, aby všetko stihol
Zdielať na

Premiér Robert Fico musí lietať, aby všetko stihol

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Premiér Robert Fico stihol toho veľa. Dopoludnia bol v Sobranciach a hneď popoludní zasa v Bratislave na stretnutí s nórskou premiérkou a investormi z Veľkej Británie. Dnes ho čaká podobný program.

Robert Fico bol ešte v Sobranciach o jedenástej hodine dopoludnia. O pol druhej popoludní, už v Bratislave na Úrade vlády vítal premiérku Nórskeho kráľovstva Ernu Solbergovú.

Nasledovalo stretnutie s investormi z Veľkej Británie. Keďže by cesta zo Sobraniec do Bratislavy trvala takmer 7 hodín a Robert Fico nie je ani Superman ani Speedy Gonzales využiť na rýchlu prepravu musel vrtuľník.

"Tak si skúste predstaviť ako sa to dá všetko zvládnuť na bicykli alebo na aute," povedal premiér Robert Fico.

Leteckú prepravu bude Robert Fico potrebovať aj dnes a niekoľko dní ešte. Z Bratislavy totiž cestuje opäť na východ Slovenska do Trebišova. A týmto jeho pracovný deň ešte nekončí.

"V popoludňajších hodinách mám stretnutie s čínskymi investormi," povedal Robert Fico.

Vo štvrtok si Robert Fico sadne do lietadla hneď niekoľkokrát. Pracovný obed ho čaká v romantickom Paríži s francúzskym prezidentom Hollandom. Na večeru s ruským prezidentom Putinom si lietadlom odbehne do Moskvy.  Piatok ráno vymení slovenský premiér ruskú spoločnosť za poľskú Varšavu, kde sa stretne so zástupcami krajín V4 a Angelou Merkel.

Poletí letkou ministerstva vnútra

Úrad na ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií, je tu práve na to aby zabezpečil včasný a bezpečný prechod predsedu vlády SR, tzn., že privítame a taktiež aj podporujeme ak v takýchto prípadoch využije letku ministerstva vnútra, potvrdili z ministerstva vnútra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy