Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyhladovaný zlodej (30) vykradol garáž a všetko vymenil za jedlo
Zdielať na
Krimi

Vyhladovaný zlodej (30) vykradol garáž a všetko vymenil za jedlo

Hlad je skutočný nepriateľ. Svedčí o tom aj najnovší prípad z Galanty, ktorí riešia trnavskí policajti. Zlodej, ktorý sa vlámal do garáže rodinného domu, ukradnutú techniku ihneď predal a peniaze utratil za jedlo.

30-ročný Roman z Galanty preskočil 180 cm vysoký plot a hnal sa rovno do garáže rodinného domu v Tomášove. Chcel jediné, zobrať čo najviac techniky ako elektrickú ručnú kotúčovú pílu a elektrickú brúsku. Oba stroje v hodnote viac než tisíc eur.

Z garáže a predajne rovno do bufetu...

Z tohto pozemku sa napokon vybral drzo cez bránu a rovno do Galanty, kde kradnutý tovar okamžite predal. Zrejme však bol poriadne hladný, pretože zarobené peniaze minul na jedlo a vlastnú potrebu.

V rukách polície skončil len chvíľu po tom. Teraz čaká v cele policajného zaistenia. Pre policajtov však nie je nováčik. Za sebou má mať pestrú minulosť.

Rodinu okradol aj predtým

Ešte predtým, ako okradol svojho švagra, si vzal na paškál aj svoju vlastnú matku. Tej z domu ukradol šperky v hodnote niekoľko stoviek eur, speňažil ich a údajne sa za ne taktiež najedol. Gurmán sa v ňom prebudil zrejme aj vtedy, keď vyčíňal ako zmyslov zbavený na autobusovej stanici v Seredi.
Teraz si však môže vychutnať väzenskú stravu. A to minimálne dva roky.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy