Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mária počas omše prišla o 1600 eur
Zdielať na

Mária počas omše prišla o 1600 eur

Keď bola dôchodkyňa v kostole na omši, okradol ju zlodej. Vlámal sa do jej domu v Tesárskych Mlyňanoch a zobral šperky aj peniaze. Žena tak prišla o úspory určené na rekonštrukciu domu.

Pani Máriu vykradol zlodej počas toho, ako bola v kostole, ktorý je oproti jej domu. Vlamač sa k domu dostal od zadného dvora, kde mu stačilo preskočiť iba plot. Do vnútra sa vkradol cez úzke okno v kúpeľni, ku ktorému vyliezol pomocou rebríka.  



Na ženu tak po príchode zo svätostánku čakalo nepríjemné prekvapenie.  Preč bola sotva hodinu. Keď uvidela v dome neporiadok bolo jej jasné, že sa stala obeťou zlodeja.

Zlodej behal po dome a úlovok našiel v spálni. Z nočného stolíka zobral  2 zlaté a jednu striebornú retiazku. V stolíku našiel aj obálku s peniazmi, v ktorej bolo 1 300 eur. 

Vlamač zhrabol veci a peniaze, obálku odhodil na zem  a cez okno v predsieni zutekal preč. Celková škoda tak je 1 600 eur. Pani Márii zlodej spravil poriadny škrt cez rozpočet, ukradol jej totiž peniaze, ktoré mala pripravené na rekonštrukciu svojho domu. 

policajné auto_dedina_vozidlo_polícia

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy