Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík (24) si na pomoc zavolal policajtov. A zaútočil na nich...
Zdielať na

Mladík (24) si na pomoc zavolal policajtov. A zaútočil na nich...

Takmer dve promile alkoholu v dychu mal muž, ktorý v priebehu niekoľkých hodín hneď dvakrát zaútočil na policajtov. Do Hurbanova prišiel za prácou až z Rimavskej Soboty, teraz však čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa...

Policajtov si zavolal na pomoc

"Áno, on zavolal policajtov, lebo bol opitý. Ja som ho nechcela obslúžiť a potom hovoril policajtom, že mu nechcem dať peniaze z automatu, ale nie tam bol problém," tvrdí čašníčka, ktorá odmietla Alfrédovi naliať. Do hurbanovskej pivárne však mladík prišiel o desiatej večer v už značne podnapitom stave. Keďže pitie nedostal, rozhodol sa peniaze minúť v hracom automate.

Muž sa policajtov po ich príchode snažil presvedčiť, že mal dostať z automatu peniaze. Najprv tvrdil, že to bolo 50 a neskôr už len 20 eur. "Pri tom, ako si policajt overoval jeho totožnosť, muž mu z rúk vytrhol občiansky preukaz a fyzicky ho napadol... Mužovi policajti namerali v dychu 1,92 promile alkoholu," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Kopance rozdával aj na policajnej stanici

Po takzvanej čelovke na policajta Alfréd putoval na policajnú stanicu. Tam pokračoval v agresívnom správaní a okrem nadávok a vulgarizmov lietali aj kopance. Tie zasiahli dokonca dvere miestnosti pre predvedených a ďalšieho policajta. Muž je tak obvinený z útoku na verejného činiteľa. Stíhaný je na slobode.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy