Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vážne nehody v Prešove! V ohrození aj policajti
Zdielať na

Vážne nehody v Prešove! V ohrození aj policajti

Neopatrnosť a v jednom prípade aj precenenie vlastných schopností. Dve nehody v prešovskom okrese mali niečo spoločné. Pri oboch boli policajti. V jednom prípade riadili premávku a v druhom sa sami nechtiac stali účastníkmi dopravnej nehody. Svoju úlohu zohralo i počasie.

Prvá nehoda sa stala v sobotu večer na jednej z prešovských križovatiek. Na ceste vládol chaos pre vypnuté semafory, preto prichádzajú premávku riadiť policajti.

Prešlo 17 sekúnd a jedno auto vrazilo do druhého. Policajt v reflexnej veste a s červeným svetlom dával prednosť autám z vedľajšej cesty. Vodič idúci po hlavnej tvrdí, že policata nevidel.

Nehoda za Ličartovcami

Tri rozbité autá, vrátane policajného. Taký je sumár včerajšej dopravnej nehody, ktorá sa stala takmer na pravé poludnie. Policajti riešili dopravnú nehodu auta, ktoré dostalo šmyk a skončilo na streche, keď sa vtom zo zákruty vyrútilo ďalšie auto.

Dostalo šmyk a vpálilo do rovno do policajného auta, v ktorom sedel muž zákona. Košičan zjavne nešiel pomaly a náraz bol taký silný, že policajné auto zostalo nepojazdné.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy