Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič (†57) prešiel do protismeru a zrazil sa s autobusom
Zdielať na

Vodič (†57) prešiel do protismeru a zrazil sa s autobusom

Do autobusu, v ktorom sedeli viacerí cestujúci, vrazilo v pondelok večer osobné auto. Nehoda sa stala v dedine Mojmírovce. 57-ročný muž prešiel v zákrute do protismeru a autobusu vletel priamo do cesty. Muž nehodu neprežil. V autobuse sa ľahko zranili dvaja ľudia.

Nehoda sa stala priamo v dedine Mojmírovce. Autobusu, ktorý smeroval z Nitry do Mojmíroviec a sedelo v ňom niekoľko cestujúcich, vošiel do protismeru 57-ročný muž šoférujúci "audinu". Vodič autobusu v snahe zabrániť zrážke strhol volant a vrazil do múra.

Príčinou tragédie asi priveľká rýchlosť

Po kolízii s autobusom ostalo osobné auto totálne zdemolované. Vodičovi sa snažili pomôcť najprv cestujúci z autobusu, neskôr ho priamo na mieste oživovali záchranári. Ich snaha však bola márna a 56-ročný muž svojim ťažkým zraneniam podľahol.

Podľa vyjadrení ľudí z autobusu išiel muž v obci poriadne rýchlo, čo sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísalo pod túto dopravnú nehodu. Policajti ju momentálne vyšetrujú. V autobuse sa ľahko zranili dvaja ľudia, šofér a jedna žena, ktorých na mieste ošetrili.

Auto_zrážka_autobus

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy