Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragédia v košickej MHD. Dôchodca (†62) neprežil pád z autobusu
Zdielať na
Krimi

Tragédia v košickej MHD. Dôchodca (†62) neprežil pád z autobusu

Šokujúci a tragický prípad sa stal na zastávke na Továrenskej ulici v Košiciach. Priamo na chodníku tam prišiel o život 62-ročný muž. Niekto doňho sotil a vypadol z autobusu MHD.

Nešťastie sa stalo v sobotu večer krátko po 19-tej hodine na zastávke mestskej hromadnej dopravy. Neznámy muž sotil 62-ročného cestujúceho tak silno, že vypadol z autobusu.

"Vypadol cez otvorené dvere, neudržal rovnováhu a udrel si hlavu do steny budovy," povedala Michaela Karaffová, hovorkyňa DPMK. Takto si muž spôsobil zlomeninu krčného stavca a zranenia nezlúčiteľné so životom.



Dôchodca zraneniam podľahol priamo na zastávke. Zisťovali sme, či celú udalosť videl vodič autobusu. Podľa hovorkyne dopravného podniku si však nič nevšimol a tak v ceste pokračoval ďalej. Prípadom sa zaoberá polícia, no zatiaľ nie je jasné, či incidentu predchádzala hádka medzi cestujúcimi, ani to, kto tento čin spáchal.

Polícia sa preto obracia na svedkov, ktorí včera cestovali v autobuse. Ak máte o tejto udalosti akékoľvek informácie kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy