Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladíci ukradli priemyselné kamery z Petržalky, nasnímali ich
Zdielať na

Mladíci ukradli priemyselné kamery z Petržalky, nasnímali ich

Kuriózna krádež sa stala pred pár dňami v Bratislave. Partia mladíkov si vybrala zaujímavý lup - ukradli bezpečnostné kamery v jednej petržalskej bytovke. Chlapci sa však prerátali, kamery ich počas krádeže nasnímali.

Mladíci sa pohybovali ako doma

"Zistil to náš domovník, okolo desiatej večer mi telefonoval a podrobným skúmaním záznamu z kamier sme zistili, že páchateľov máme na zázname," informovala obyvateľka bytovky.

Traja mladíci a jedno dievča sa totiž rozhodli pre netradičnú krádež. Chlapci najskôr zdolali kovovú bránu, dievča ich pritom strážilo. Preskúmali terén, aby zistili, kde všade sú kamery inštalované. Jeden odmontovával, druhý strážil. Ukradli až tri z nich.

Nevšimli si, že sú snímaní

Mladíci však spravili zásadnú chybu. Nevšimli si kameru, ktorá celú ich nočnú akciu nasnímala. Kamery tu ukradli už aj minulý rok v lete, je preto možné, že ide o tých istých páchateľov. V bytovke sa totiž pohybovali ako doma.

Spoločenstvu vlastníkov bytov a nebytových priestorov tak vznikla škoda 2 700 eur. Ich tváre sú však nasnímané. Preto, ak ste mladíkov spoznali, kontaktujte políciu!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy