Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ROZHOVOR: Tragédia v Huncovciach! Zhorela matka s dvoma deťmi
Zdielať na

ROZHOVOR: Tragédia v Huncovciach! Zhorela matka s dvoma deťmi

Tragicky začal Nový rok pre obyvateľov osady v Huncovciach. Dnes krátko po piatej ráno začali zo zatiaľ neznámych príčin horieť štyri chatrče. O život prišla mladá žena a jej dve maloleté deti.

Podľa našich informácií 26-ročná Zuzana vybehla krátko po piatej hodine ráno von z chatrče a kričala, že horí, aby všetci utekali von. Zuzana sa potom vrátila do chatrče pre svoje deti, no pred plameňmi už nestihla ujsť a jej 5-ročný syn a o dva roky staršia dcéra, zhoreli spolu s ňou. 

Po vypuknutí požiaru zavládol v okolí príbytkov poriadny chaos. Niekoľko desiatok ľudí, vrátane detí, sa snažilo pred vysokými plameňmi ujsť. Každý pomáhal, ako sa dalo. Zuzanu a jej deti už nedokázali hasiči zachrániť. Po príchode kežmarských hasičov boli chatrče v plameňoch a dovnútra sa už dostať nedalo.

Oslavy príchodu Nového roka osadníkov rozvášnili, k tomu šok z ohňa a hystéria bola na svete. Muselo zasahovať niekoľko policajných hliadok z Kežmarku. Policajti osadníkov upokojili, a tí hasičom nakoniec pomáhali. Rodina je presvedčená, že chatrč nezačala horieť od pece, ale šlo o pomstu. Všetko však ukáže až policajné vyšetrovanie.

Huncovce_tragédia_matka s dvoma deťmi_Silvester

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy