Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zrazil muža (†58). Vodič tvrdí, že to bola plachta
Zdielať na

Zrazil muža (†58). Vodič tvrdí, že to bola plachta

Zabil chodca, no myslel, že prešiel len "po nejakej plachte". Toto uvádza vodič, ktorý zrazil medzi obcami Adidovce a Vyšný Hrušov 58-ročného muža. Nárazu nevenoval pozornosť a pokračoval v jazde. Po chvíli do nehybného tela narazilo ďalšie prichádzajúce auto. Pohľad, ktorý sa potom naskytol ďalším vodičom a svedkom nehody, bol príšerný.

Zrazený muž ostal ležať na ceste po tom, čo do neho vrazil Citroen Jumper. Vodič si myslel, že ide o plachtu pohodenú v strede cesty. Desivé je však to, že o pár minút prešlo po nehybnom mužovi ďalšie auto. Šofér tohto auta však na rozdiel od predchodcu zastavil. A zavolal záchranárov.

"Muž utrpel devastačné poranenia celého tela nezlučiteľné so životom. Lekár už mohol konštatovať iba smrť," informovala hovorkyňa Falck Alena Lacyková-Krčová. Počas dokumentovania nehody policajti doslova hľadali časti tela nebohého po okolí vo vzdialenosti až niekoľko desiatok metrov.

Premávku riadili policajti v oboch smeroch asi tri hodiny. Vodiči autobusov a kamiónov si tu však postáli o hodinu dlhšie...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy