Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Cestný pirát prešiel chodca (†38). Zomierajúceho si nikto nevšímal!
Zdielať na

Cestný pirát prešiel chodca (†38). Zomierajúceho si nikto nevšímal!

To, čo sa stalo večer na humenskej križovatke vyráža dych. Neznámy vodič vo vysokej rýchlosti prešiel 38-ročného chodcu, ktorý na mieste podľahol príšerným zraneniam. Cestný pirát však sa pri obeti ani nezastavil, ešte šokujúcejšie však je, že zomierajúceho chodcu si nevšímali ani okoloidúci!

Mŕtvy muž (†38) ležal večer uprostred jednej z humenských križovatiek niekoľko minút. Nikto si ho totiž nevšímal. Vodič, ktorý ho zrazil aj okoloidúci jednoducho pokračovali v ceste ďalej, akoby sa nič nestalo.

Križovatka smrti sa pritom nachádza hneď oproti supermarketu, kde je vysoká frekvencia vozidiel aj ľudí. Napriek tomu zomierajúcemu mužovi nikto nepomohol. "Pýtali sme sa okoloidúcich ľudí, nikto nič nevidel, nikto nič nepočul. Akurát jedna pani povedala, že počula náraz ale vozidlo nevidela," povedal Maroš Holúbek z mestskej polície.

Absolútny nezáujem

Vodič, ktorý chodca prešiel, z miesta nehody bez poskytnutia pomoci ušiel. Pri mužovi ležiacom na ceste, dokonca nezastavili ani prechádzajúce autá. Trvalo niekoľko minút, kým pri ňom konečne niekto zastavil. Na miesto potom zavolali záchranárov.

Bojovali o jeho život 30 minút

Keď tí prišli na miesto, chodec už nejavil známky života. Napriek tomu ho oživovali asi 30 minút. Ich snaha však bola neúspešná. "Lekár mohol konštatovať iba smrť," povedala Alena Lacyková-Kŕčová, hovorkyňa skupiny Falck.

Polícia žiada prípadných svedkov tejto nehody, prípadne ľudí, ktorí v inkriminovanom čase videli unikať z miesta nehody vozidlo Seat Alhambra, aby kontaktovali políciu. Policajti už začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin neposkytnutia pomoci.

tv joj

Najčítanejšie správy