Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zabil krupierku Katku, vinu hádže na exmilenku
Zdielať na

Zabil krupierku Katku, vinu hádže na exmilenku

Obrovským plačom sa skončil súd s mladučkou Janou. Na lavicu obžalovaných ju dostal bývalý priateľ, ktorý si odpykáva 24-ročný trest za brutálnu vraždu mladej krupierky Katky. Väzeň svoju expriateľku obvinil z toho, že mu vraždiť pomáhala.

Je to vraj obyčajná pomsta ohrdnutého milenca. Obvinenie spoza múrov väznice prišlo 4 roky po brutálnej vražde. Odsúdený vrah udal svoju expriateľku v liste, ktorý poslal policajtom. Jana mu mala asistovať pri prepade herne aj pri vražde mladučkej krupierky.



Jana počas výsluchu nedokázala skryť slzy. Priznala, že vraždu videla na vlastné oči, no údajne jej nedokázala zabrániť. So svojho priateľa mala strach. Hoci pre ňu prokurátor žiadal 24-ročný trest, súd ju oslobodil pre chýbajúce dôkazy. Odsedí si však dva roky za pomoc pri lúpeži.

Smrť mladučkej krupierky Katky vyvolala zdesenie. Pred štyrmi rokmi našli jej telo neďaleko Tomášoviec, pohodené v kríkoch. Mala krátko pred svadbou. V osudnú noc robila v herni, ktorú vrah prepadol. Zmizlo 200-tisíc korún, peniaze sa doteraz nenašli. Janina nočná mora však stále nekončí. Prokurátor sa odvolal a tak pôjde prípad na krajský súd.

Jana_bývalá priateľka, ohrdnutá, konkrétny prípad

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy