Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Brutálna vražda predavačky. Milenec ju dobodal pred zákazníkmi!
Zdielať na

Brutálna vražda predavačky. Milenec ju dobodal pred zákazníkmi!

V košickom nákupnom centre vrah brutálne zavraždil predavačku. Za neuveriteľnou tragédiou stojí milenec ženy. Muž svoju lásku dobodal rovno pred očami šokovaných zákazníkov!

Tragédia, ktorá nemá obdobu! Milenecký vzťah sa skončil brutálnym zavraždením mladej ženy. O život prišla predavačka košického nákupného centra na sídlisku Luník 8. Dráma sa odohrala pred zrakmi nakupujúcich ľudí. Muž tridsiatničke zasadil do tela jedenásť až dvanásť rán!

Predavačka na mieste ťažkým zraneniam podľahla. Jej rovnako starý milenec sa údajne nedokázal zmieriť s rozchodom a tak sa rozhodol konať, tým najohavnejším spôsobom. Od rána sa vraj potužoval alkoholom a potom si to s nožom namieril priamo do nákupného centra. V tej chvíli v obchode žena práve dokladala tovar.

Vrah na ňu vytiahol nôž a začal do jej tela bodať ako šialený. Predavačke nedal žiadnu šancu na prežitie. Hoci na miesto okamžite prišli policajti aj záchranári, tí už mladej žene pre veľmi ťažké a rozsiahle zranenia nedokázali pomôcť. Mužom zákona sa podarilo chytiť páchateľa priamo na mieste. V týchto chvíľach sa tak už nachádza v rukách policajtov.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy