Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Našli vraha Nikolky (†20)? Polícia už zrejme čosi tuší
Zdielať na

Našli vraha Nikolky (†20)? Polícia už zrejme čosi tuší

Nikolu Beblavú si možno pamätáte ako mladú ženu, ktorú brutálne zavraždil a znásilnil, zatiaľ pre verejnosť neznámy, vrah. Podľa najnovších informácii polícia už pravdepodobne vie, kto tento ohavný čin spáchal.

Po takmer 15 mesiacoch, čo bola Nikolka zavraždená, už s najväčšou pravdepodobnosťou polícia vie, kto ju znásilnil a zabil. Stratila sa vlani 25. septembra, keď sa po hádke vybrala pešo do Šajdíkových Humeniec. Minulý rok v novembri našiel jej telo, v značnom štádiu rozkladu lesný robotník.

Zomierala v ukrutných bolestiach

Začiatkom roka sa vyšetrovateľom podarilo zistiť, ako zomrela. Vrah ju predávkoval látkou imipramín. Nikolka po tejto dávke zomierala v ukrutných bolestiach. Jej otec sa nevzdával a každú voľnú chvíľu venoval vypátraniu vraha.

Vrah vraj kontaktoval rodinu

Je pravdepodobné, že práve vrah ho kontaktoval s tým, že otcovi chce pomôcť dolapiť vraha. Vraždu sa snažil hodiť na Nikolknho kamaráta - legionára. Práve v emailovej komunikácii s otcom - takmer 700 emailov a overení IP adresy sa vrah údajne preriekol.

Polícia však k danej veci v tejto chvíli odmieta vydať stanovisko. Rodina, kamaráti dúfajú, že konečne vrah skončí za mrežami. V najbližších dňoch snaď túto ich túžbu potvrdí polícia.

Nezvestná 20-ročná Nikola Beblavá zo Senice

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy