Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Surovo zbil kamaráta (25) - pre 200 eur!
Zdielať na

Surovo zbil kamaráta (25) - pre 200 eur!

Pre 200 eur neváhal okradnúť vlastného kamaráta. Igor z Pruského si najprv v miestnej krčme nechal platiť od nič netušiaceho Michala alkohol, aby ho neskôr surovo zbil a ukradol mu peňaženku. Násilnícky mladík bol pritom už v minulosti podmienečne odsúdený.

25-ročný Michal vyhral v hracom automate 200 eur. Krása. Svoj triumf však chcel osláviť s kamarátmi. Preto spolu s o 20 roky mladším Igorom a ďalším mladíkom popíjali tvrdý alkohol v pohostinstve v obci Pruské. Igor kamaráta zavolal von s tým, že navštívia na oslavu aj študentky v internátoch.

Z kamarátstva trosky... Pre 200 eur

A Michal uveril... Teraz už bývalý kamarát ho napadol zozadu, surovo zbil a ukradol peňaženku. A tam to nekončilo. Keď sa Michal konečne pozviechal, mladíci ho napadli opäť.

"Prišli sme do tmy a zrazu ma udrel jeden z nich, neviem ktorý, do hlavy... Cítil som, že mi kradnú peňaženku, tak keď som si ju pridržal, tak ma dva razy kopli do tváre... Nechali ma tam a utiekli. A potom ma dobili ešte raz... Mám zošitú aj vrchnú aj spodnú peru," hovorí Michal. Utrpel tržné zranenia na ústach a modriny na tvári. Liečiť sa má 10 dní.

Nebolo to prvýkrát

23-ročného Igora už trenčiansky vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže. V prípade dokázania viny mu hrozí 1 až 5 rokov za mrežami. Agresívny mladík to však nespravil prvýkrát.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy