Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Otrasný nález v Prievidzi. V dome tri roky sedela kostra v kabáte!
Zdielať na

Otrasný nález v Prievidzi. V dome tri roky sedela kostra v kabáte!

Viac ako tri roky sedel na stoličke vo svojom dome v Prievidzi 61-ročný muž. Jeho kostru oblečenú v kabáte a nohaviciach našli ale až teraz. S človekom v takomto štádiu rozkladu sa doposiaľ nestretli ani hasiči či policajti. Je možné, že kostru objavili zlodeji, ktorí chceli dom vykradnúť.

Policajtom anonym oznámil, že v rodinnom dome sa nachádza neznámy človek. Po príchode na miesto neverili vlastným očiam. Našli tam ľudské torzo. Kostra sedela za stolom. Oblečený mala kabát a nohavice. Policajti o pár minút zistili, že ide o 61-ročného majiteľa domu.

Toho rodina už niekoľkokrát hľadala. Keď jej však neotváral, tak príbuzní odišli. Alexander zmizol bez stopy pred viac než tromi rokmi. Napriek tomu po ňom nikto špeciálne nepátral.  Je teda takmer isté, že zomrel v novembri alebo začiatkom decembra 2008.

Odvtedy sedel na stoličke a zostali po ňom len kosti. V máji 2008 pritom z toho istého domu hasiči vyberali jeho brata. Toho našli mŕtveho v skrini. Presnú príčinu Alexandrovej smrti určí pitva.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy