Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mladíci Ivanu (13) väznili v mraze. Jej boj o život si fotili!
Zdielať na
Krimi

Mladíci Ivanu (13) väznili v mraze. Jej boj o život si fotili!

Zvrátená zábava. Tak sa dá nazvať incident, ktorý sa stal v obci Strelníky neďaleko Banskej Bystrice. Dvaja mladíci skoro ráno násilím priviazali 13–ročné dievča o plot. Svoju šokovanú a uzimenú obeť si potom fotili a nakrúcali mobilom.

Krátko po tom, čo odišli rodičia do práce, na Ivanu zvonku niekto zakričal. Myslela si, že je to kamarát a vybehla von. Potom však prišiel horor! "Prepadli ju, zaviazali jej ústa a o ruky a hrdlo ju priviazali o plot," opísal chvíle hrôzy otec dievčiny.



Mladíci sa zrejme dobre zabávali, bezbranné dievča si fotili a nakrúcali na mobil. Trinásťročnú žiačku našla takmer po hodine priviazanú o plot suseda. Oblečenú mala len nočnú košeľu a čižmy. "Ešte večer z toho bola roztrasená, to je strašné, keď tam vidíte malé dieťa uviazané. Ešte zapaľovačom odpaľovala tie obväzy," hovorí očitá svedkyňa.

Išlo jej o život

Dvaja muži po tom, čo vykonali, jednoducho zmizli na tmavom aute. Zrejme si neuvedomili, že Ivane mohli vážne ublížiť. Trpí totiž chorobou, pri ktorej bez varovania odpadne. "Keby tak odpadla, nikto si ju nevšimne, tak tam aj umrie," vysvetlil otec.

Mladé dievča vyšetrili aj lekári, vonkajšie zranenia nie sú vážne. Rodičia však prežívajú veľký strach. Vyšetrovateľ v tomto šokujúcom prípade už začal trestné stíhanie pre obmedzovanie osobnej slobody. "Nech ich radšej policajti nájdu skôr," dodal šokovaný otec.

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy