Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Macher (25) z luxusného BMW? Prasa za volantom!
Zdielať na

Macher (25) z luxusného BMW? Prasa za volantom!

Slovenskom otriasla nezmyselná nehoda, ktorá sa stala pondelok večer v Piešťanoch. Internetové diskusie sa plnia zhrozenými a odsudzujúcimi reakciami. No nájdu sa aj takí, ktorí vodiča (25) obhajujú. A to napriek tomu, že nezodpovednou jazdou takmer zabil malé dieťa, mamičku aj jeho babku.

Vodič na svojom terénnom BMW vyletel pravdepodobne vo vysokej rýchlosti z cesty. Auto vzápätí vrazilo do stĺpu a vrazilo do prechádzajúcej rodiny. Svedkovia tvrdia, že mladík išiel určite rýchlosťou vyššou ako 100 km/h.

Chlapček (1) prežil zázrakom

Príšerne vyzerajúca nehoda našťastie neskončila tragicky. Rodina mala obrovské šťastie. Aj keď pri náraze utrpela viaceré zranenia, všetkým sa podľa informácií trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej podarilo otrasnú zrážku s letiacim vozidlom prežiť.

Matku s dieťaťom aj starkú ošetrili po príchode záchranári, ktorí ich následne previezli do nemocnice na hospitalizáciu. Vodič, ktorý nehodu spôsobil, pri zrážke neutrpel žiadne zranenia.

Bola to známa "firma"

Babička stále leží v nemocnici v umelom spánku. Je vo veľmi vážnom stave. Táto nehoda pritom rozprúdila búrlivú debatu. Bežní ľudia vodiča väčšinou odsudzujú, volajú ho prasa za volantom. "V PN celkom známe auto, pri štýle jazdy jeho majiteľa toto bola otázka času," napísal napríklad diskutujúci na stránke sme.sk.

Otec rodinky sa bojí slovenskej reality. Nechce, aby sa arogantný vodič vyhol trestu. Napríklad len preto, že má veľa peňazí...

Piešťany, babička, mamička, dieťa, vážna nehoda

polícia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy