Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Mirka (†30) sa mala vydávať. Tragicky havarovala...
Zdielať na

Tehotná Mirka (†30) sa mala vydávať. Tragicky havarovala...

Zdroj: TV JOJ

Strašná tragédia sa stala medzi obcami Nováčany a Hodkovce v okrese Košice-okolie. Renault sa tu čelne zrazil so Škodou Fábiou, ktorú riadila 30-ročná Mirka. V aute okrem nej sedeli ešte jej matka a ďalšia žena s dcérkou. Mirka, ktorá bola v 5. mesiaci tehotenstva a dnes mala vstúpiť do manželstva, zahynula...

Zrazu prešla do protismeru

Podľa košického policajného hovorcu Alexandra Szabóa išla Miroslava od Nováčan na Hodkovce a pri strelnici zrazu prešla do protismeru. Čelne narazila do protiidúceho Renaultu.

Vo Fábii sedela aj Miroslavina 60-ročná matka, ktorá utrpela ťažké zranenia rovnako ako aj ďalšia spolujazdkyňa, jej 20-ročná dcéra sa zranila ľahko a bola ošetrená ambulantne.

Miroslava bola s ťažkými zraneniami prevezená takisto do nemocnice, napokon však zraneniam podľahla. Vodič Renaulta utrpel ľahké zranenia.

Ťažké poranenia hrudníka a brucha

Ako dnes podvečer informovala hovorkyňa košickej univerzitnej nemocnice Jaroslava Oravcová, zranenú vodičku doviezli do nemocnice ráno pred siedmou s ťažkými poraneniami hrudníka a brucha. Po prijatí do nemocnice ju bolo potrebné oživovať, následne ju hospitalizovali na prvej klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde napriek enormnému úsiliu zdravotníkov okolo pol desiatej ťažkým zraneniam podľahla.

Druhá 60-ročná žena je hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti kliniky úrazovej chirurgie s ťažkými poraneniami. Jej stav je vážny. 41-ročná spolujazdkyňa je na jednotke intenzívnej starostlivosti neurochirurgickej kliniky s poraneniami hlavy a chrbtice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy