Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Do manželky hádzal sekáčik na mäso! Sama mu ho musela priniesť
Zdielať na

Do manželky hádzal sekáčik na mäso! Sama mu ho musela priniesť

Muž zaútočil na svoju manželku sekáčikom na mäso! Podobným spôsobom ju podľa polície týral celý rok. Tieto hrôzostrašné veci sa diali v jednom z rodinných domov v obci Bzovská Lehôtka pri Zvolene.

44-ročný Roman najprv v dome popíjal, neskôr svoj hnev a žiarlivosť obrátil proti svojej manželke. Na všetko sa prizeral ich spoločný kamarát Kamil: "On jej povedal, choď si zobrať do kuchyne sekáčik a lopárik."

35-ročnú Moniku údajne donútil, aby si hlavu položila na stôl a ostrý sekáčik na mäso po nej niekoľkokrát hodil. "Prvý raz do zeme, druhýkrát do drievka, a do tretice do líca," opisuje vyčíňanie kamarát Kamil.

Bolo veľkým šťastím, že Roman Monike vážne neublížil. Kamarát sa mu snažil dohovoriť, no podľa jeho slov sa bál aj on. "Nebudem sa mu predsa pod nôž hádzať, aby aj mňa dorezal."

Počas vyšetrovania však vysvitlo, že tento útok nebol jediný. Roman mal svoju ženu týrať pravidelne celý rok. Ohrozoval ju bodákom, do rúk jej hádzal nožíky. Odvahu mu zakaždým dodával alkohol. Dosvedčuje to sused Milan: "Monokle, modriny, dobil ju... Hrozil jej motorovou pílou."

"Muž je v cele predbežného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby," informuje hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Vašková.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy