Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Brutálne dobil manželku, trúfol si aj na policajta!
Zdielať na

Brutálne dobil manželku, trúfol si aj na policajta!

Dlhé roky mala trpieť týranie zo strany manžela žena z Okánikova v komárňanskom okrese. Bitky, zamykanie a zákaz chodenia ešte aj k lekárovi však pred políciou tajila. Svojho 62-ročného muža sa veľmi bála. Tentoraz však už jeho besnenie zakryť nemohla, pri zákroku totiž jej manžel napadol aj policajta!

62-ročnému Ľudovítovi z Okánikova stačilo k tomu, aby na dvore brutálne zbil svoju manželku len toľko, že odpovedala na pozdrav okoloidúcim deťom. "Povedali, že dobrý deň teta, ja som im odzdravila a on mi zobral barle a začal ma biť," opisuje otvorene surový útok vlastného manžela.

Ten zvalil drobnú ženu na zem a začal ju tĺcť hlava – nehlava. Našťastie si vyčíňanie manžela všimol sused. "Začul som výkriky, že pomoc, pomoc, pomoc, a vidím, ako do nej začal kopať a dusil ju v kúte! Vyliezol som na plot, a zakričal: čo robíš ty hovädo!," vraví sused Jozef Horváth.

Suseda neodradilo ani to, keď sa mu Ľudovít spoza plota začal vyhrážať so sekerou v ruke. Tak teda zakričal dcére, aby ihneď volala políciu. "On ju bil dosť často, týral ju," opisuje pomery u susedov Marcela Csingerová.

Ľudovít sa síce medzičasom upokojil, po príchode polície sa opäť pustil do nešťastnej ženy ležiacej na tráve. Policajt, ktorý videl, čo sa deje na dvore, okamžite preskočil plot. Brána bola totiž zamknutá. Agresívny 62-ročný muž tak svoj nezmyselný hnev obrátil na neho.

"Pustil sa do policajta, chytil ho za kabát, ten ho ale potom zvalil na zem," vykresľuje útok na jedného z mužov zákona sused Jozef Horváth. 62-ročného agresívneho muža policajt po spútaní odviedol do auta. Ako vyšlo najavo, pre Ľudovítovu manželku týmto skončilo dlhoročné týranie. "Robil to už niekoľko rokov, ale ja som to trpela," priznáva. Sused dodáva: "To nebolo prvýkrát, v poslednom čase to už bolo katastrofálne!"

Komárňanský vyšetrovateľ obvinil 62-ročného muža z prečinu útoku na verejného činiteľa a zo zločinu týrania blízkej osoby.

Bil manželku a napadol policajta

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy