Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z otca tyran: Zo 4-ročnej dcérky si spravil otroka
Zdielať na

Z otca tyran: Zo 4-ročnej dcérky si spravil otroka

Zdroj: AJOJ/ilustračné

"Je mi z teba zle, mala by si zomrieť!" Takúto vetu by nemalo od vlastného otca počuť žiadne dieťa. No 4-ročné dievčatko ju počúvalo dlhých 11 rokov. Keď ju opustila matka, ostala s otcom sama. Ten ju jedného dňa zviazal, zalepil ústa, strčil do čierneho igelitu a odviezol z Londýna do domčeka v Devone, kde si z nej spravil otroka. A týral ju brutálnym spôsobom...

Teraz už 27-ročná Britka nerada spomína na dlhých jedenásť rokov, ktoré prežila pod vládou svojho krutého otca. Trhanie vlasov, topenie vo vani, bitky, udieranie hlavy o stenu, zamykanie v izbe, drhnutie záchodov, izolovanie od ostatných ľudí, psychické týranie - to je len ľahký výpočet toho, čo dievčatko dennodenne prežívalo. Raritou nebolo ani zobúdzanie uprostred noci a upratovanie celého domu nanovo, pokiaľ sa otcovi niečo nezdalo tip-top.

"Si príliš škaredá na to, aby si bola mojou dcérou! Bol by som radšej, keby si zomrela," kričal na dievčatko podľa britského denníka Daily Mail otec. Z dieťaťa bol zrejme taký znechutený, že jej dokonca nedovolil byť blízko neho, sedieť vedľa alebo veľakrát sa mu vôbec ukázať na oči. Vyhrážal sa jej a fyzicky ju napádal za každú maličkosť.

Najčítanejšie správy