Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mamu utopenej Simonky (†3) chytili, pôjde do basy!
Zdielať na

Mamu utopenej Simonky (†3) chytili, pôjde do basy!

Prípad utopenej Simonky je definitívne uzavretý. Matku trojročného dievčatka uznali vinnou a súd ju poslal na tri roky za mreže. Pred vyhlásením definitívneho rozsudku, ale z pojednávania prosto odišla domov. Tam ju podľa informácií denníka Nový čas policajti zatkli a odviedli na výkon trestu.

Martina Švecová, matka malej Simonky, ešte pred začiatkom pojednávania hovorila novinárom o tom, že si verdikt súdu jednoducho nevypočuje. Zrejme jej túto fintu niekto poradil, a tak ešte pred vyhlásením rozsudku z Krajského súdu v Trnave odišla.

Podľa informácií denníka si teda v týchto dňoch pre ňu prišli domov policajti, ktorí jej doručili súdny rozkaz. Matka Simonky sa vraj bez akýchkoľvek problémov pobalila a s policajtmi odišla, napriek tomu, že si zaumienila, že Vianoce strávi doma. To sa jej však nepodarilo. VIAC PODROBNOSTÍ TU.

Prípad stratenej Simonky začiatkom leta šokoval celé Slovensko. Dievčatko zmizlo v pondelok 28. júna 2010 v Hlohovci. Simonkina mama sa vo svojich slovách stále viac zamotávala a zakrátko vyrukovala hneď s niekoľkými scenármi zmiznutia dcérky. Dievčatko napokon našli mŕtve vo Váhu takmer po piatich dňoch hľadania.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy