Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Top slovenský autičkár v putách. V Ilave na neho čakali kukláči!
Zdielať na

Top slovenský autičkár v putách. V Ilave na neho čakali kukláči!

Pred ilavskou väznicou bolo poriadne rušno. Na slobodu sa dostal jeden z hlavných autíčkarov. Gabriel (33) z Dolných Vesteníc si však voľnosť neužil. Keď vyšiel von, nasadili mu putá kukláči. Obvinili ho z ďalšej trestnej činnosti. Hrozí mu 15 rokov za mrežami.

Jeden z najznámejších slovenských autičkárov na čerstvom duchu dlho nepobudol. Vonku bol necelé štyri minúty. Gabriel kradol so svojou partiu autá po celom Slovensku. Je považovaný za najlepšieho autičkára u nás.



"Niekoľko rokov sa im darilo. Dokázali ukradnúť akékoľvek auto," prezradil nám iný autičkár. Mozgom celej skupiny bol podľa našich informácií práve Gabriel. Nakoniec ich počas jednej akcie zadržali trenčianski kriminalisti.

Vo štvrtok sa Gabrielovi skončila vyšetrovacia väzba a tak ho museli prepustiť. Len čo vyšiel z ilavskej väznice, čakali ho kukláči. Ich prítomnosť ho nepríjemne prekvapila. Podľa našich informácií sa v Dolných Vesteniciach, kde býva, chystala na jeho počesť oslava. Namiesto toho putoval opäť za mreže. Hrozí mu 15-ročné väzenie.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy