Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Trapas policajtov! Zlodeja nechali ujsť aj s autom
Zdielať na

Trapas policajtov! Zlodeja nechali ujsť aj s autom

Ďalšie nepochopiteľné správanie sa policajtov v okrese Galanta! Po nedávnom prípade dvoch mužov zákona, ktorí nezasiahli proti útočníkom počas bitky v Zemianskych Sadoch, skončia mimo službu v problematickom okrese čoskoro ďalší dvaja policajti.

Dvaja galantskí policajti neurobili dobrú reklamu svojim kolegom. Namiesto toho, aby zadržali podozrivého autičkára, z nevysvetliteľných príčin ho pustili aj s ukradnutým autom.



Všetko sa to odohralo v uliciach Galanty. Šimon (22) a Ľudovít (24) boli ako policajti v službe privolaní na Mierovú ulicu v Galante na základe oznámenia poškodeného, ktorý spoznal 2. júla na ulici svoje ukradnuté luxusné auto a oznámil to na polícii.

Namiesto toho, aby policajti zaistili auto a zadržali podozrivú osobu, súhlasili s návrhom podozrivého, aby za ich doprovodu previezol auto pred policajnú budovu v Galante. Tam mu z nepochopiteľných dôvodov neodobrali kľúče. "Podozrivá osoba ušla na neznáme miesto," vraví hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel.

Autičkár samozrejme zmizol spred polície aj s ukradnutým autom. "Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra obvinil dvoch policajtov z OO Galanta z marenia úloh verejného činiteľa," dodáva Grendel. Policajti zmarili odhalenie trestného činu a  jeho páchateľovi umožnili vyhnúť sa trestnému stíhaniu.

tv joj/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy