Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
ZÁZNAM Z KAMERY: Mladíci surovo zbili dvoch mužov. Policajti ich nechali odísť
Zdielať na

ZÁZNAM Z KAMERY: Mladíci surovo zbili dvoch mužov. Policajti ich nechali odísť

V nedeľu v skorých ranných hodinách došlo v obci Zemianske Sady, okres Galanta, k surovej bitke medzi mladými mužmi a bratislavským právnikom. Partia mužov sem totiž prišla na dvoch autách vybavovať si účty s chlapom s prezývkou Bajo.

Právnik sa do konfliktu dostal len preto, že mladíkov napomenul, aby nekričali. Následne ho surovo dobili... Bitka však pokračovala aj po príchode polície. Muži sa zamerali na otca "Baja".

Celý incident na tichej ulici zaznamenala bezpečnostná kamera na jednom zo susedných domov. Všetko sa odohralo okolo pol piatej ráno. Právnika sa pritom vybavovanie účtov dotklo len preto, že chlapcov napomenul.

Z druhého auta následne vystúpili ďalší muži a právnika začali udierať a surovo biť štyria muži. A to tak, že skončil so zlomeným nosom a roztrhnutým lícom. Miestna policajná hliadka prišla takmer okamžite. Mladí muži ich však zrejme poznali, pretože ich oslovovali krstnými menami, tykali im a hovorili, aby "držali huby".

7 minút po incidente sa agresívni muži pustili aj do otca "Baja". A to pred očami dvoch policajtov. Prečo krátko po tejto dvojnásobnej bitke nechali dvaja policajti ostatných pokojne odísť a neprivolali si na pomoc ďalších kolegov, chcú vedieť právnik aj druhý zbitý muž. Pozrite si VIDEO!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy