Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Klepli im po prstoch! Muži mali kradnúť a rozoberať drahé autá
Zdielať na

Klepli im po prstoch! Muži mali kradnúť a rozoberať drahé autá

Kriminalisti z Popradu už niekoľko týždňov pátrajú po skupine zlodejov, ktorá sa zameriava na krádeže áut v tatranskom regióne. Od začiatku roka každých sedem dní ukradli jedno auto! A väčšinou práve autá drahých značiek. Zadržať sa policajtom podarilo už dvoch podozrivých. Jednému kamera reportérky Zuzany Pojedincovej poriadne vadila...

"Chcete sa vyjadriť k podozreniu?" pýtala sa Zuzana Pojedincová jedného z podozrivých, 26-ročného Michala, ktorého polícia po šesťhodinovej prehliadke domu odvádzala v putách. "Hej, môžete ísť do p***."

Podľa informácií Zuzky Pojedincovej je len jedným z členov väčšej skupiny, ktorá ma od začiatku roka na rováši zmiznutie už 25 drahých áut. Išlo pritom o profesionálnu zlodejskú prácu, pri ktorej nechýbali ani kukly či zbrane. Michalov dom prehľadávali kriminalisti šesť dlhých hodín! Nie márne... Pri dome pritom našli ďalšie vozidlá, v ktorých sa kukly našli.

Druhá skupina policajtov zatiaľ zasahovala na jednom z hospodárskych dvoroch niekoľko kilometrov od obce, kde prehľadávala garáže. Podarilo sa im nájsť množstvo náhradných dielov, súčiastok a nástrojov, ktoré zlodeji používali na rozoberanie kradnutých áut. Dá sa pritom predpokladať, že z tohto miesta ďalej skupina predávala diely firmám či fyzickým osobám.

V Popradu pritom pred vyšetrovateľa viedli policajti aj ďalšieho muža, 33-ročného Juliána... Pozrite si videoriport zo zásahu!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy