Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dráma vo Veľkom Horeši! Manžela zavraždila pred očami syna (13)
Zdielať na

Dráma vo Veľkom Horeši! Manžela zavraždila pred očami syna (13)

Rodinná dráma sa odohrala vo Veľkom Horeši, okres Trebišov. 38-ročná žena tu pod vplyvom alkoholu dobodala svojho manžela. Zasadila mu celkovo deväť bodných rán do chrbta, hrudníka a stehna. Najhoršie je, že ju pritom zrejme videl ich 13-ročný syn, ktorý incident oznámil na polícii... Motív ženy zatiaľ známy nie je.

Manželia žili vo Veľkom Horeši v skromných podmienkach. Obaja boli nezamestnaní a vypomáhali v rámci aktivačných prác obci. Podľa našich informácií mali medzi sebou v poslednom čase viaceré nezhody. A v osudnú noc boli zrejme obaja pod vplyvom alkoholu.

Incident sa odohral v kuchyni a zakončila ho žena, keď do ruky vzala kuchynský nôž a svojmu o 12 rokov staršiemu manželovi zasadila deväť rán. Bol na mieste mŕtvy. "Nepamätáme si také dačo, nič také sa v minulosti ešte nestalo," komentoval otrasený starosta Zoltán Pál.

Všetkému sa mal prizerať aj 13-ročný syn. A ten zavolal políciu. Policajti ženu okamžite zaistili, vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie. Momentálne sa nachádza v policajne cele v Trebišove. Hrozí jej 25 rokov alebo doživotie...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy