Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti chytili vraha! Jána (†68) zrejme zabil spolubývajúci
Zdielať na
Krimi

Policajti chytili vraha! Jána (†68) zrejme zabil spolubývajúci

Nehybné telo staršieho muža našli dnes popoludní policajti v jednom z bytov v širšom centre Bratislavy. Privolala ich jeho známa, po tom čo sa jej muž už dlhšiu dobu neozval a nereagoval ani na vyzváňanie v byte. Otrasný nález sa po chvíli zmenil na vyšetrovanie vraždy.

Po tom ako policajti otvorili dvere bytu v dome na Osadnej ulici v Bratislave, vyvalil sa na nich neznesiteľný zápach. 68-ročný muž totiž ležal v byte zrejme viac ako mesiac. 

Na mieste sa zišlo hneď niekoľko kriminalistov, technik a vyšetrovateľ, ktorí na mieste zaisťovali všetky stopy. Po chvíli do domu a bytu na druhom poschodí kde mŕtvy muž býval vošiel aj súdny lekár. " Telo bolo nájdené v štádiu pomerne výrazného hnilobného rozkladu. V tejto chvíli nebolo možné vylúčiť cudzie zavinenie," konštatoval súdny lekár Tibor Bokor.

Podľa našich zistení ho niekto do hlavy udrel tupým predmetom, vraj pripomínajúcim kladivo alebo oceľovú tyč. Susedia tvrdia, že podobné nešťastie sa dalo očakávať. Ich sused totiž nebol žiadne neviniatko a časté návštevy polície v jeho byte neboli ničím výnimočným.

68-ročný Ján bol podľa ich slov v minulosti súdne trestaný a istú dobu pobudol aj vo väzení. Pošuškáva sa, že mal údajne na svedomí detskú pornografiu a pedofíliu. Susedia nám taktiež potvrdili že u neho policajti riešili aj domáce násilie.

Polícia našla podozrivého

Polícia v piatok večer zadržala 34-ročného Frigéša, ktorý je podozrivý z vraždy 68-ročného Jána.Smutným paradoxom je však to že obeť i vrah bývali spolu v jednom byte. 

Údajný vrah Frigéš mal udrieť muža do oblasti hlavy, čím mu spôsobil trieštivú zlomeninu klenby a spodiny lebečnej. Následne telo ukryl do komory v byte. Po dokázaní viny mu hrozí 25 rokov za mrežami.

 

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy