Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Údajného vraha učiteľky už našli. Bol tam, kde obeť
Zdielať na

Údajného vraha učiteľky už našli. Bol tam, kde obeť

Údajného vraha učiteľky z Levíc, ktorú našli zastrelenú ranou do zátylku, dnes našli policajti približne tam, kde aj telo obete. Po včerajšom pátraní v okolí horského priechodu Čertovica v breznianskom okrese ho dnes popoludní objavili tam, kde mal 44-ročný Róbert učiteľku zavraždiť.

48-ročnú Alenu Cibulkovú objavil náhodný okoloidúci 15. septembra za Levicami v smere na obec Mýtne Ludany. Policajti približne tam teraz našli aj telo 44-ročného Róberta, údajného vraha učiteľky. A to v záhradkárskej oblasti neďaleko Levíc.

Objavili nehybné telo údajného vraha a spolu s ním aj zbraň. Práve ňou sa s najväčšou pravdepodobnosťou sám zastrelil. Neoficiálne informácie hovoria o tom, že sa tak mohlo stať dnes, najneskôr včera. Otec 44-ročného Róberta údajne našiel doklady svojho syna na chate v levickom okrese.

Na úteku bol vyše mesiaca, vraj mu chýbali lieky

Muž bol na úteku viac než mesiac. 48-ročná učiteľka Alena sa s ním chcela rozísť a to sa jej zrejme stalo osudným. Ozbrojený a nebezpečný muž sa mal od jej smrti skrývať v lesoch. Kukláči a pátrači so psami včera prečesávali lesy na Čertovici. Práve tam totiž pred časom objavili požičané auto, na ktorom sa mal podozrivý z Levíc priviesť.

Podozrivého Róberta (44) vraj trápili zdravotné problémy, lieky však mal iba na niekoľko dní. Všetko nasvedčuje tomu, že situáciu nezvládol a spáchal samovraždu.


44-ročný Róbert mal zabiť učiteľku z Levíc

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy