Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Maškrtní zlodeji ukradli žuvačky a cukríky za 200€
Zdielať na
Krimi

Maškrtní zlodeji ukradli žuvačky a cukríky za 200€

V Novom Meste nad Váhom vyčíňali zlodeji. Zdá sa, že mali chuť na niečo sladké. Vlámali sa totiž do miestneho obchodného domu, z ktorého ukradli približne 200 žuvačiek a cukríky. Dvojica si však osladiť život nestihla...

Martin a Vladimír to je dvojica zlodejov, ktorá vykradla supermarket v Novom Meste nad Váhom. Stalo sa tak presne o pol tretej ráno nad ránom. Drahý tovar ako alkohol a cigarety však ignorovali a radšej si so sebou zobrali 230 balení obyčajných žuvačiek a chuť mali zdá sa aj na niečo sladké. Ukradli totiž aj 98 balíčkov cukríkov.

S tým, ako sa dostať do obchodu, si dvojica príliš hlavu nelámala. Jeden z nich schytil do rúk veľký kameň a rozbil s ním sklené okno. Dvaja muži si však sladkosti príliš neužili. Okrem spusteného alarmu v obchode, informovali políciu o krádeži aj občania okolitých panelákov.

Martin a Vladimír sú novomestským policajtom dobre známi. Trestnú činnosť páchali opakovane, mladší z dvojice dokonca len pred pár dňami vyšiel z basy. Obvineným ohrozí trest odňatia slobody až do troch rokov. 

Isifa/ ilustračné foto

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy