Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajná naháňačka po Bystrici kvôli sladkostiam!
Zdielať na
Krimi

Policajná naháňačka po Bystrici kvôli sladkostiam!

Policajti zbadali terénne auto, ktoré malo evidenčné čísla prelepené čiernou páskou. Keď vodiča podozrivého vozidla chceli skontrolovať, začala sa naháňačka. 35-ročný Ján nereagoval ani na výstrely.

Nočná policajná hliadka spozorovala podozrivé auto na sídlisku Fončorda v utorok nadránom. Namiesto kontroly sa začala policajná naháňačka. Vodič však nerátal s defektom, kvôli ktorému musel zastaviť v obci Rakytovce.

Ani potom sa nevzdával a vydal na útek. Preskočil plot rodinného domu a utekal do poľa. Počul varovné výstrely a zrejme sa snažil ukryť v kríkoch. Nakoniec však skončil s putami na rukách.

Podľa našich informácií mal Ján v aute aj vlamačské náradie, rôzne sladkosti či džúsy a dokonca vysielačku. Je teda možné, že mal aj ďalších komplicov.

V blízkosti, kde sa tento muž pohyboval, zlodej vykradol bufet v domove pre seniorov. Ján sa  údajne zatiaľ k ničomu nepriznal a tvrdí, že všetky veci, ktoré v aute mal, našiel pri domove dôchodcov. Muža zadržali na obvodnom oddelení. O ďalšom postupe sa momentálne rozhoduje.

TV JOj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy